måndag 28 maj 2012

Fantomen Peter och kiss me TigerTiger


Om det nu är någon mer än vi som inte fattat detta...
//Paret med Noll Koll

Lite mer återblickar från London blir det. Jag måste ju berätta om vår lördagskväll också.

Under vår promenad runt i London i lördags passerade vi (såklart) Piccadilly Cirkus. På vägen dit gick vi längs Haymarket och rätt vad det var så passerade vi Her Majesty’s Theater där det hängde fullt med affischer om ”The Phantom of the Opera”. 
Men oj sa vi, den som är så jäkla bra! Kanske vi ska kolla om det finns biljetter?

Sagt och gjort. Vi spatserade in till biljettluckan och när vi står där och hör oss för om de olika biljettalternativen kastar vi ett öga på rollistan. Men...va? Peter Jöback....! Vi häpnar, och känner oss som de jubelidioter vi förmodligen är som inte hade koll på detta.

Eh...what?

Biljetter köptes och efter en snabb dusch på hotellet och en svalkande drink på Planet Hollywood kom vi tillbaka till teatern, och fick där en helt magisk upplevelse.

H-e-r-r-e-j-ä-v-l-a-r vad bra den musikalen är. Jöback var helt strålande som fantomen i både sång och scenspråk och Sofia Escobar var fullkomligt brilliant som Christine. 

Men allvarligt. Att gömma Peter Jöbacks ansikte bakom en monstersminkning OCH en mask ovanpå det. Det borde vara straffbart.

Efter föreställningen var vi helt upprymda och hade inga planer på att gå hem till hotellet, utan glatt nynnandes på the phaaantooom of the oooooperaaaaaa gick vi istället över gatan till den eminenta nattklubben TigerTiger. Ett perfekt partyställe för den som känner sig sugen på att gå ut och dansa och kolla lite på folk.

Men kvällens höjdpunkt var ändå the Phantom. Ett klart minne för livet. Och jag nynnar än.
It’s the Phantom of the Ooooooperaaaaaa.... Ta-da-da-da-daaaaaaa….ta-da-da-da-daaaaaa….




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar